Tony & Carol (京都奈良 婚紗攝影 April 2017)

係婚展時行左幾間攝影公司,就決定book Bliss Wedding影pre wedding,原因好簡單,十分喜歡bliss wedding的一天海外拍攝+內地婚紗城體驗之旅。

呢個package非常好,係去京都影相前,預先去婚紗城影左一輯相,當時內地的攝影團隊仲特登幫我地試左好多唔同角度同構圖,希望我地可以揀到自己比較喜歡的攝影風格。

所以之後係京都影相,我地好快就投入到,完全唔使warm up,多謝攝影師阿sam幫我地影左一輯咁靚既相,每一張我地都愛不惜手,每一張都想放入相簿。

另外,Consultant Annie解釋得非常清楚,由一開始在婚展的介紹,到後來我們臨出發前才發現passport準備到期的小插曲,Annie都非常細心和盡力協助,令我地可以好順利咁影到一輯非常高水準的pre wedding。到後來要揀相的時候,工作人員的講解都非常清晰,完全冇隱藏收費,亦唔會像坊間其他公司般不停要你加額外金錢去多揀相片。

非常感謝Bliss Wedding給我們一個非常滿意和愉快的拍攝經歷,我們很期待收到製成品的一刻!

推薦轉載自:https://www.facebook.com/carol.shek.90/posts/10160833761245613:0

Tony & Carol (京都奈良 婚紗攝影 April 2017) Tony & Carol (京都奈良 婚紗攝影 April 2017) Tony & Carol (京都奈良 婚紗攝影 April 2017) Tony & Carol (京都奈良 婚紗攝影 April 2017)

(感謝Tony & Carol與我們分享美麗的婚照)

更多作品請往:http://blisswedding.com.hk/gallery.php#gallery1

Bliss Wedding 幸福婚禮
www.blisswedding.com.hk
facebook 專頁 www.facebook.com/sesehk

門市地址:九龍太子廣東道1155號日昇廣場16樓1603室
營業時間:星期一至日及公眾假期 12:00noon - 8:00pm
查詢電話:3580 1671
Whatsapp:9080 7468
查詢電郵:[email protected]

Comments are closed.

婚照共享

Kuen & Peter (韓式影樓 婚紗攝影 June 2017) Mei & Sum (香港 婚紗城 婚紗攝影 January 2018) Lam Lam & Chris (婚紗城 婚紗攝影 NOVEMBER 2018) Karen & Alan (婚紗城 婚紗攝影 July 2018) Daisy & William (香港 婚紗城 婚紗攝影 June 2018)


Bliss Wedding 是本地唯一提供香港、澳門及深圳三個自選景點婚紗攝影服務的香港公司,以專業的服務及吸引的價錢,為客人帶來時尚多元化的婚紗攝影服務,專門店設於九龍太子日昇廣場,是百分百的香港品牌。

Search

網上相簿

客戶專區

香港專門店

地址:九龍太子彌敦道749A號愛都婚紗中心地下
   (港鐵太子站 C1出口)
時間:星期一至日及公眾假期 12:00noon - 8:00pm
電話:3580 1671
Whatsapp:9080 7468
電郵:[email protected]

臉書專頁