Karen & Max (香港 婚紗攝影 Oct 2012)

9月在緍展JOIN了BLISS的PACKAGE, 10月10日就安排影我們的PRE-WEDDING PHOTO。

原本只選擇了兩個拍攝地點(廸欣湖+中環),因我們好想有日落境,靚仔攝影師提議去機場附近的石灘拍攝,呵呵…有三個拍攝地點了。第一次影PRE-WEDDING的我哋最初都有點緊張,但因攝影師+化妝師+助手都合作無間,有講有笑地完成了一整天的拍攝。

真係超快,一個星期就收到全部的相片,仲可以全部帶返屋企慢慢選擇做PRODUCT的相片。再經過四至六星期,佢哋就精修好﹐比其他公司有效率。依家仲有少少再比佢哋精修就可以做排板同PRODUCT,由JOIN佢哋的PACKAGE到依家佢哋的SERVICE都好好,特別係幫我哋做COORDINATE的APRIL,好細心地回覆我哋的問題。

推薦轉載自:http://www.facebook.com/sesehk

Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。 Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。 Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。 Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。

(感謝 Karen & Max 與我們分享美麗的婚照)

更多作品請往:http://blisswedding.com.hk/gallery.php#gallery1

Bliss Wedding 幸福婚禮
www.blisswedding.com.hk
facebook 專頁 www.facebook.com/sesehk

門市地址:大角咀洋松街83號纳東中心
營業時間:星期一至日及公眾假期 12:00noon - 8:00pm
查詢電話:3580 1671
Whatsapp:9080 7468
查詢電郵:[email protected]

Leave a Reply

婚照共享

Fanny & Leo (哈施塔特 婚紗攝影 December 2018) Karen & Rex(哈斯塔特 婚紗攝影 January 2019) Kuen & Peter (韓式影樓 婚紗攝影 June 2017) Mei & Sum (香港 婚紗城 婚紗攝影 January 2018) Lam Lam & Chris (婚紗城 婚紗攝影 NOVEMBER 2018)


Bliss Wedding 是本地唯一提供香港、澳門及深圳三個自選景點婚紗攝影服務的香港公司,以專業的服務及吸引的價錢,為客人帶來時尚多元化的婚紗攝影服務,專門店設於九龍太子日昇廣場,是百分百的香港品牌。

Search

網上相簿

客戶專區

香港專門店

地址:大角咀洋松街83號纳東中心
   (港鐵太子站)
時間:星期一至日及公眾假期 12:00noon - 8:00pm
電話:3580 1671
Whatsapp:9080 7468
電郵:[email protected]

臉書專頁