Michelle & Victor (婚紗城 婚紗攝影 May 2013)

結婚係人生大事,影結婚相更加係差唔多每個準新娘夢寐以求既事。於是,我地於網上搜集資料,搵到Bliss wedding影婚紗相,睇過網上其他新人影既相,覺得好靚,又睇過人地既評語,價錢合理,香港公司,最重要係可以取回所有底相。
最後決定join Bliss Wedding

到拍攝前一星期, 再到門市相約集拍攝當日集合時間&地點, 提供的資料非常清晰, 再問埋我地有咩場景係必影. April 都一一記低. 值得一讚. 當日再去揀禮服. 因為工作人員不厭其煩為我們試穿多件禮服,又為我們提供意見,所以很快就可選取到合適又心儀的禮服。 過程都非常順利.

到拍攝當日, 助手阿偉, 攝影師阿勇及化妝師阿蘭一早已到達等我們。阿蘭很專業,很快便幫我們化上適合的妝容. 攝影師阿勇也很尊業. 時常提點及指導我們怎樣擺姿勢. 從而達到想要的拍攝效果. 助手阿偉除了幫我們看管私人物品, 還要幫我們取拍攝道具, 又要打燈, 又要拉裙尾, 真係好辛苦呀。雖然拍攝當日很熱, 但各位工作人員都很落力為我們服務, 令我們留下深刻的印象。

拍攝過後, 等左約 2星期, 終於都收到相. 全部相都可以取回. 勁”LIKE”. 閒時, 再睇番d相. 都極之回味.
從二百幾張相當中, 選出心頭好. 真係好難啊 >.< 因為每一張相都的效果好好, 亦令到我們喜出望外. 好想放哂所有相入相簿.
總括, Bliss Wedding 是一間拍攝婚紗相的好選擇, 場地選擇頗多, 員工的服務態度都十分尊業. 衷心多謝 Bliss Wedding.

推薦轉載自:http://www.facebook.com/sesehk

Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。 Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。 Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。 Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。

(感謝 Michelle & Victor 與我們分享美麗的婚照)

更多作品請往:http://blisswedding.com.hk/gallery.php#gallery1

Bliss Wedding 幸福婚禮
www.blisswedding.com.hk
facebook 專頁 www.facebook.com/sesehk

門市地址:九龍太子廣東道1155號日昇廣場16樓1603室
營業時間:星期一至日及公眾假期 12:00noon - 8:00pm
查詢電話:3580 1671
Whatsapp:9080 7468
查詢電郵:[email protected]

Leave a Reply

婚照共享

Fanny & Leo (哈施塔特 婚紗攝影 December 2018) Karen & Rex(哈斯塔特 婚紗攝影 January 2019) Kuen & Peter (韓式影樓 婚紗攝影 June 2017) Mei & Sum (香港 婚紗城 婚紗攝影 January 2018) Lam Lam & Chris (婚紗城 婚紗攝影 NOVEMBER 2018)


Bliss Wedding 是本地唯一提供香港、澳門及深圳三個自選景點婚紗攝影服務的香港公司,以專業的服務及吸引的價錢,為客人帶來時尚多元化的婚紗攝影服務,專門店設於九龍太子日昇廣場,是百分百的香港品牌。

Search

網上相簿

客戶專區

香港專門店

地址:九龍太子彌敦道749A號愛都婚紗中心地下
   (港鐵太子站 C1出口)
時間:星期一至日及公眾假期 12:00noon - 8:00pm
電話:3580 1671
Whatsapp:9080 7468
電郵:[email protected]

臉書專頁