Wai & Man (香港 婚紗攝影 Oct 2013)

在網上討論區看見Bliss wedding有很多好評, 就決定去門市查詢。

選擇Bliss wedding是由於我們的婚期比較急,而Bliss wedding可以先做好油畫和可以取回全部相片,到了門市,April好細心同專業, 幫我哋解決好多問題.

化妝師Natalie幫化我嘅靚妝簡直無得彈!細心了解我嘅要求,又同我分析set咩頭最適合我,而且全程好細心咁幫我補妝同照顧我,我個頭俾風吹亂又第一時間幫我set返靚靚。

拍攝當天,團隊們十分準時接我們,攝影師Sam哥鼓勵我哋, 指導我哋生硬的動作, 態度友善專業!

助手哥哥為我哋打燈同拎反光板要企係馬路旁邊又要企高,幫我拋頭紗,哩種專業精神值得嘉許!

大家都很期待製成品!整個團隊親切友善,專業盡責!真心推薦!

推薦轉載自:http://www.facebook.com/sesehk

Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。 Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。 Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。 Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。

(感謝 Wai & Man 與我們分享美麗的婚照)

更多作品請往:http://blisswedding.com.hk/gallery.php#gallery1

Bliss Wedding 幸福婚禮
www.blisswedding.com.hk
facebook 專頁 www.facebook.com/sesehk

門市地址:大角咀洋松街83號纳東中心
營業時間:星期一至日及公眾假期 12:00noon - 8:00pm
查詢電話:3580 1671
Whatsapp:9080 7468
查詢電郵:[email protected]

Leave a Reply

婚照共享

Fanny & Leo (哈施塔特 婚紗攝影 December 2018) Karen & Rex(哈斯塔特 婚紗攝影 January 2019) Kuen & Peter (韓式影樓 婚紗攝影 June 2017) Mei & Sum (香港 婚紗城 婚紗攝影 January 2018) Lam Lam & Chris (婚紗城 婚紗攝影 NOVEMBER 2018)


Bliss Wedding 是本地唯一提供香港、澳門及深圳三個自選景點婚紗攝影服務的香港公司,以專業的服務及吸引的價錢,為客人帶來時尚多元化的婚紗攝影服務,專門店設於九龍太子日昇廣場,是百分百的香港品牌。

Search

網上相簿

客戶專區

香港專門店

地址:大角咀洋松街83號纳東中心
   (港鐵太子站)
時間:星期一至日及公眾假期 12:00noon - 8:00pm
電話:3580 1671
Whatsapp:9080 7468
電郵:[email protected]

臉書專頁