Jophy & Simon (香港 婚紗攝影 Dec 2013)

決定結婚後就開始上網搵婚紗相嘅資料﹐網上實在睇到花多眼亂﹐亦睇咗好多論壇關於哩方面嘅資料﹐8月去咗次婚紗展﹐被多間攝影公司不停轟炸﹐真係很頭痛。終於無意間喺discuss hk發現有人評論bliss wedding呢間公司﹐見到勁多好評嘅comments.於是入去佢哋嘅網頁睇﹐發覺相片亦係自己喜歡的風格﹐簡單自然溫馨﹐唔會photoshop得太過分,價錢亦相當劃算,其實佢哋的報價同好些非常出名嘅婚紗公司差唔多﹐但佢嘅没有其他隱藏收費令你隨時over budget. 佢哋嘅報價基本上已包曬所有嘢,除咗車費同工作人員午餐之外。而老公亦很喜歡佢哋一啲都唔會hard sell,服務態度好。喺決定之前﹐我們都去咗一間有coupon嘅公司﹐雖然coupon值成四五千蚊﹐但去到店舖,啲人已不停咁hard sell.所以我哋都決定唔用呢張coupon,覺得浪費時間和免得不必要嘅開支﹐須知道結婚樣樣都係錢!

於是就去bliss wedding店舖落訂﹐試衫。一切都非常順利﹐所有嘅工作人員都非常nice。影相嗰日,化妝師Natalie非常nice,細心﹐初時我仲做定心理準備﹐覺得自己唔戴眼鏡好醜樣(因平時又唔化妝);但效果出嚟非常好﹐化完第一個妝已經問Natalie有無期喺我big day幫我化新娘妝﹐因為嗰日她早上有job,唔緊要﹐我無乜特定儀式要做﹐可以化到中午先出門﹐於是連bigday嗰日嘅化妝都決定埋﹐影埋婚紗相﹐跟住決定用埋呢間公司的big day攝影錄影﹐雖然唔知邊個影﹐但我們都對佢哋好有信心﹐相信我big day嗰日一定會影到好似pre wedding咁靚嘅相。我都會大力推薦佢哋俾我身邊要結婚嘅朋友!

推薦轉載自:https://www.facebook.com/sesehk/posts/10152074263199693

Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。 Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。 Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。 Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。

(感謝 Jophy & Simon 與我們分享美麗的婚照)

更多作品請往:http://blisswedding.com.hk/gallery.php#gallery1

Bliss Wedding 幸福婚禮
www.blisswedding.com.hk
facebook 專頁 www.facebook.com/sesehk

門市地址:大角咀洋松街83號纳東中心
營業時間:星期一至日及公眾假期 12:00noon - 8:00pm
查詢電話:3580 1671
Whatsapp:9080 7468
查詢電郵:[email protected]

Leave a Reply

婚照共享

Fanny & Leo (哈施塔特 婚紗攝影 December 2018) Karen & Rex(哈斯塔特 婚紗攝影 January 2019) Kuen & Peter (韓式影樓 婚紗攝影 June 2017) Mei & Sum (香港 婚紗城 婚紗攝影 January 2018) Lam Lam & Chris (婚紗城 婚紗攝影 NOVEMBER 2018)


Bliss Wedding 是本地唯一提供香港、澳門及深圳三個自選景點婚紗攝影服務的香港公司,以專業的服務及吸引的價錢,為客人帶來時尚多元化的婚紗攝影服務,專門店設於九龍太子日昇廣場,是百分百的香港品牌。

Search

網上相簿

客戶專區

香港專門店

地址:大角咀洋松街83號纳東中心
   (港鐵太子站)
時間:星期一至日及公眾假期 12:00noon - 8:00pm
電話:3580 1671
Whatsapp:9080 7468
電郵:[email protected]

臉書專頁