Yasuda & Kelvin (首爾 婚紗攝影 Oct 2015)

confirm婚期後上網搵左好多關於pre wedding既資料,網上好多好評同推介,就上bliss了解下,經過annie好耐心咁講解同覺得性價比高之下決定join左10月韓國package。

拍攝婚紗城當日,嘩!熱到頭頂可以煎蛋,化妝師好細心,幫我換衫拎野抹汗,好warm,攝影師自己都熱到濕晒,但佢重不斷教我地擺post,點先影得靚,雖然大家都俾蚊滋仔狂咬(大家記得夏天影婚紗城要帶蚊怕水!),但佢地都pro,好好。

到主角韓國攝影喇,嘩!凍到鼻涕條條fing,一大朝早化妝師同April就黎左等我,化妝師就好有耐性同用心咁幫我化妝務求符合我想要既野,April真係好搞笑,帶動成個攝影行程既氣氛,而阿傑同攝影師好pro,又爬樹又瞓地就係為左幫我地影個靚角度,阿傑爬樹真係好勁,佢地都好照顧新人,一影完相就會衝過黎幫我著外套,好窩心!因為我既特別要求,佢地over time左幾個鐘,我地都攰啦,更何況佢地,但佢地重好pro,唔會俾人感覺趕收工而得過且過,影到最後,攝影師每一張都話最後一張,April話:「其實係尼個景既最後一張。」哈哈,佢地真係好好。

影完後諗住請佢地食餐好既,點之佢地話要準備第聽日對新人既野同upload返我地d相驚唔夠時間,所以返去食杯麵算。此番話一出令小妹萬分佩服,為左幫我地影靚相,佢地唔理天氣,唔理時間,又細心,又專業,除左車費門票,真係無額外收費,又唔hard sell,highly recommended!!!

推薦轉載自:https://www.facebook.com/sesehk/posts/10153717094709693

Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。 Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。 Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。 Bliss Wedding 以專業婚紗攝影態度,時尚婚紗攝影風格,吸引婚紗攝影價錢,讓你享受不一樣的婚紗攝影服務。

(感謝 Yasuda & Kelvin  與我們分享美麗的婚照)

Bliss Wedding 幸福婚禮
www.blisswedding.com.hk
facebook 專頁 www.facebook.com/sesehk

門市地址:九龍太子廣東道1155號日昇廣場16樓1603室
營業時間:星期一至日及公眾假期 12:00noon - 8:00pm
查詢電話:3580 1671
Whatsapp:9080 7468
查詢電郵:[email protected]

Leave a Reply

婚照共享

Fanny & Leo (哈施塔特 婚紗攝影 December 2018) Karen & Rex(哈斯塔特 婚紗攝影 January 2019) Kuen & Peter (韓式影樓 婚紗攝影 June 2017) Mei & Sum (香港 婚紗城 婚紗攝影 January 2018) Lam Lam & Chris (婚紗城 婚紗攝影 NOVEMBER 2018)


Bliss Wedding 是本地唯一提供香港、澳門及深圳三個自選景點婚紗攝影服務的香港公司,以專業的服務及吸引的價錢,為客人帶來時尚多元化的婚紗攝影服務,專門店設於九龍太子日昇廣場,是百分百的香港品牌。

Search

網上相簿

客戶專區

香港專門店

地址:九龍太子彌敦道749A號愛都婚紗中心地下
   (港鐵太子站 C1出口)
時間:星期一至日及公眾假期 12:00noon - 8:00pm
電話:3580 1671
Whatsapp:9080 7468
電郵:[email protected]

臉書專頁